Om mig

Min interesse for billedkunst startede i en tidlig alder, men jeg begyndte først selv at male for sjov, da jeg flyttede Sydfrankrig i 1999.

Efter en lang pause hvor jeg stiftede familie og egen forretning i Frankrig, Monaco og Danmark, genoptog jeg maleriet under Corona pandemien i januar 2021, og jeg har malet lige siden.

I dag har jeg faste udstillinger på Nordsjællands Hospital samt på NCC Danmark A/S’s kontor i Tåstrup.

Jeg er 100% selvlært kunstmaler. Jeg har ikke taget nogle kurser og jeg er aldrig blevet undervist i malerkunst. Jeg vil gerne skabe min egen originale stil og udtryk, og det er en løbende proces for mit vedkommende, og jeg er ikke i mål endnu.

Jeg maler abstrakt kunst og gerne i mange og stærke farver. Min inspiration kommer fra andre kunstnere, fra min dagligdag og selvfølgelig fra de sociale medier. Jeg er især fascineret af de store ekspressionistiske kunstnere som Jackson Pollock, Joan Mitchell, Mark Rothko, Willem de Koonig, Henri Matisse og Pablo Picasso, – sidstnævnte især fra hans “erotiske” neoklassisistiske periode i 30’erne. Selvfølgelig er jeg også fascineret af Renæssancens malere samt de store franske impressionister Monet, Manet, Renoir, Cezanne etc.

Jeg maler af fri fantasi og inspireres ofte spontant, og jeg elsker at “flyve væk” og nyde stilheden og glæden imens. Jeg er stadig eksperimenterende og har derfor ikke lagt mig fast ved en særlig stil endnu. Når jeg sætter mig foran det blanke lærred, kan noget som skulle være et stort abstrakt værk meget vel ende med at blive til en sjov og figurativ figur i stedet.